Garancia Cégadatok Szállítási feltételek Adatvédelmi szabályzat BSG DIY
Dremel
fb fb fb
Hírek
A Bosch vésőkalapácsokkal gyors és hatékony munkát végezhet!

A Bosch vésőkalapácsokkal gyors és hatékony munkát végezhet!

A felújításokon és építkezéseken elengedhetetlenek a vésőkalapácsok, ugyanis alkalmazásukkal könnyedén végezhetőek a bonthatási vagy vésési feladatok téglában vagy betonban. Ahhoz, hogy betölthessék rendeltetésszerű szerepüket, fontos, hogy a vásárlók megbízható márka mellett döntsenek, így nem csak megfelelően használhatják bármilyen munkához, hanem gyorsan és hatékonyan végezhetik el a feladataikat. Ha Ön is ilyen eszközt keres, ne kutasson tovább, hanem válassza a Bosch vésőkalapácsokat!

A Bosch vésőkalapácsok kategóriájukban magas ütőerővel rendelkeznek, így a gyors lemunkálás garantált. Kiválóan ellenállnak a legmegterhelőbb feladatoknak is, köszönhetően a magas teljesítményüknek, így, ha a Bosch vésőkalapácsok mellett dönt, valóban értékes és hasznos gép tulajdonosává válhat. Több modell érhető el SDS-Plus és SDS-Max szerszámbefogással 4,3 és 23 J ütőerő közötti teljesítménnyel, így igényeinek megfelelően választhatja ki a megfelelő gépet. 

A Bosch több évtizede élen jár a különböző elektromos kéziszerszámok gyártása terén, így egy Bosch vésőkalapáccsal Ön sem tévedhet! Szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! 

Hírek, aktualitások
Hírek, aktualitások
Akciós ajánlatok
Letöltések
Letöltések
Garancia

Hírlevél

Elérhetőségek

Promise Kft., 4026 Debrecen, Mester u. 2.
Telefon:
36 (52) 448 800
Mobil:
36 (20) 311 1995
E-mail:
info@onlineszerszam.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
© 2007-2023 Onlineszerszam Promise Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum WebDeb
dn dn dn dn dn dn dn dn dn
slider
Telefon
06 20 311 1995
Email
info@onlineszerszam.hu
Elérhetőségek