Ipari gépek
Barkács gépek
Kerti gépek
Tartozékok
Garancia Cégadatok Szállítási feltételek Adatvédelmi szabályzat BSG DIY
Dremel
36 (52) 448 800
36 (20) 311 1995
fb fb fb
Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Rendelés:

Az Onlineszerszám webáruházban a vásárlás nincs regisztrációhoz kötve, a kiválasztott terméket egyszerűen helyezze a kosárba, majd a vissza a termékhez gombra kattintva tovább folytathatja a vásárlást, ha nem kíván további termékeket vásárolni, akkor a tovább a pénztárhoz gombra kattintva kiválaszthatja az Önnek megfelelő szállítási és fizetési módot, valamint itt tudja megadni számlázási és szállítási címet, amely lehet eltérő is. A felhasználási feltételek elfogadását követően a rendelés befejezése gombbal léphet a rendelés jóváhagyásához, itt ellenőrizheti a rendelt tételt, (vagy tételeket) annak mennyiségét, árát, és a megadott adatokat, ha a kosár tartalma és az adtok is megfelelőek, akkor a rendelés feladása gombbal tudja rendelését leadni. A rendelés beérkezését követően a feldolgozás után e.mailben küldünk rendelés visszaigazolást, amely tartalmazza a szállítási költséggel növelt fizetendő vételárat, és a szállítás várható dátumát.

A vásárolni kívánt termék jellemzőit a konkrét gép vagy tartozék információs oldalából tudhatja meg. A termékek használatát bemutató fotókon, videókon és használati utasításokban olyan tartozékok is láthatóak, amelyek nem tartoznak a termék szállított tartozékainak körébe, Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.

Amennyiben a termékek árának feltüntetésekor minden gondosság ellenére nyilvánvalóan hibás ár kerül megjelenítésre (pl. 0 Ft, 1Ft, vagy a termék piaci árától a feltüntet ár jelentősen eltér), akkor cégünk nem köteles a terméket a hibás áron szállítani, ilyen esetben a megrendelő tájékoztatása mellett kiajánlásra kerül a termék helyes vételára, amennyiben ez a megrendelőnek nem megfelelő, úgy elállhat a szerződéstől.

A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar. Minimális rendelési érték és csomagolási költség nincs.

 • Az áru (k) megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését online áruházunkon keresztül hozzánk eljuttatja.
 • Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk - ez a megrendelés beérkezését követő 0-72 órán belül megtörténik.
 • Nem vállalunk semmilyen felelősséget az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek miatti teljesítetlen megrendelésekért!

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei:

 • Az adatbeviteli hibáknak a rendelés elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök: a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 • Ha utólag veszi észre, hogy tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, akkor ezt kérjük, jelezze az info@onlineszerszam.hu e-mail címen. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

Szállítási feltételek:

Futárszolgálat

A futár nem közvetlenül a feladótól a címzetthez szállítja a csomagot, hanem egy terítőhálózaton keresztül juttatja el, a küldemény bolti átadását követő munkanapon. A szállítás munkanapokon (hétfőtől - péntekig) 8 és 17 óra között történik. A szállítás napján nem határozható meg egy konkrét időpont, mivel a futár több csomaggal címről címre halad.

A futárszolgálat a részére átadott csomag kiszállításával kapcsolatban a csomag átvételét követően a vevő részére egy tájékoztató e-mail-t küld, amelyben jelzi a várható kiszállítási napot. Amennyiben feladott csomag kiszállításával kapcsolatban szeretne egyeztetni, akkor a futárszolgálattól kapott e-mailben szereplő csomagszámra történő hivatkozással tudja azt megtenni a 06-1-8777-400 telefonszámon.

A futár, ha a megadott címen nem tartózkodik senki, megpróbálja a vevő által megadott telefonon felvenni a kapcsolatot a címzettel. Ha nap közben munkahelyén tartózkodik, akkor célszerű a munkahelyére kérni a szállítást! A csomag (ok) átvétele utánvételes fizetési mód választásakor fizetéshez kötődik (számlát az áruhoz mellékelten megtalálja a csomagoláson belül), tehát a szállítás napján megbízhatja munkatársát is a küldemény átvételével. Ha munkahelyére kéri a szállítást kérjük, hogy a cég, vállalkozás nevét is adja meg.

A megrendelés kiszállítása raktárkészletünkön elérhető termék esetén, akár másnapra is megtörténhet. raktárkészletünkön nem elérhető termékek esetén a várható szállítási idő 2-3 munkanap, amennyiben a rendelt tétel a Robert Bosch kft központi raktárában sem elérhető akkor a várható szállítási időponttal kapcsolatosa telefonon tájékoztatjuk.

TOF csomagpont

Vegye át megrendelését az OMV és Avanti töltőállomásokon elérhető akár éjjel-nappal nyitva tartó TOF csomagpontokon. Munkanapokat figyelembe véve, a feladást követő 24 órán belül csomagpontra kerül a küldemény. A címzettnek lehetősége van több mint 160 OMV és Avanti töltőállomás közül kiválasztani a számára leginkább megfelelőt. A küldemény csomagpontra történő érkezéséről SMS-ben és/vagy e-mail-ben kap értesítést a címzettet. Ezt követően a küldemény 7 naptári napon keresztül bármikor, éjjel-nappal átvehető. Az utánvétek összege készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlíthető.

Méret- és súly korlátok, utánvét limit:

csomagolási egység max: 60 cm x 60 cm x 60 cm
max. 20 kg / csomag
maximálisan beszedhető utánvét összeg: 250 000 Ft

Fizetési módok:

 • Utánvétellel:

  Utánvételes fizetési mód esetén a csomag átvételekor kell fizetnie a futárnak egy összegben. (Utánvétellel történő fizetés csak Magyarországon belüli címre kért kiszállítás esetén választható.)
 • Előre utalással:

  Ezen fizetési mód választása esetén a rendelés megérkezését követően e-mailben a rendelés visszaigazolásakor adjuk meg a banki átutaláshoz szükséges adatokat. A csomagot a rendelés visszaigazolásban szereplő végösszeg bankszámlánkra történő megérkezését követően adjuk át a futárszolgálat részére. (Külföldi kiszállítás esetén csak az előre utalással történő fizetés választható.)

Fizetési módok:

*(az árak az áfát tartalmazzák)

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

Csomag súly Szállítási díj utánvétellel Szállítási díj előre utalással Szállítási díj TOF csomagpont
0-3 kg 1300.-Ft 900.-Ft 1300.-Ft
3,1-5 kg 1400.-Ft 1000.-Ft 1400.-Ft
5,1-10 kg 1500.-Ft 1200.-Ft 1500.-Ft
10,1-20 kg 1700.-Ft 1400.-Ft 1700.-Ft
20,1-30 kg 2200.-Ft 1800.-Ft 2200.-Ft
30,1-40 kg 2600.-Ft 2200.-Ft 2600.-Ft
40,1-50 kg 3200.-Ft 2800.-Ft 3200.-Ft

FIGYELEM! Az árak csak Magyarországon belüli szállításra vonatkoznak, külföldi szállítási díjak után érdeklődjön e-mailben.

Attention! The prices only apply to transport within Hungary. Please write an e-mail in case you would like to inquire about transport charges abroad.

ELÁLLÁSI JOG

A fogyasztónak minősülő vevő 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási jog attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

A fogyasztó ha elállási jogával élni kíván, akkor elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:
Levélben: 4026 Debrecen Mester u 2.
Fax-on: 06 52/448-800
e.mailben: info@onlineszerszám.hu

Postai úton történő elállás alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy faxon történő elállás esetén az e-mail illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó elállási szándékát tartalmazó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma. A fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás joghatásai

Ha a fogyasztó eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. A termék visszaküldésének közvetlen költségét a fogyasztó viseli. Utánvétellel, vagy előzőleg írásos bejelentés nélkül visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

A Megrendelő a kifogásaival, panaszaival az alábbi szervezetekhez fordulhat:

Polgármesteri Hivatal Jegyzője
4024 Debrecen, Piac u.20.
Telefon: 0652 511 400, 0652 511 420

Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
4024 Debrecen, Piac u. 54.
Telefon: 0652 507-550, 0652507 585
Kereskedelmi És Iparkamara Békéltető Testülete

A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe:

WebDeb Engine Kft. (4028 Debrecen, Hadházi út 38/A) e-mail: hello@webdeb.hu

Hírek, aktualitások
Hírek, aktualitások
Akciós ajánlatok
Letöltések
Letöltések
Garancia

Hírlevél

Elérhetőségek

Promise Kft., 4026 Debrecen, Mester u. 2.
Telefon:
36 (52) 448 800
Mobil:
36 (20) 311 1995
E-mail:
info@onlineszerszam.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
© 2007-2018 Onlineszerszam Promise Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum WebDeb
Telefon
06 20 311 1995
Email
info@onlineszerszam.hu
Elérhetőségek