Garancia Cégadatok Szállítási feltételek Adatvédelmi szabályzat BSG DIY
Dremel
fb fb fb
Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Rendelés:

Az Onlineszerszám webáruházban a vásárlás nincs regisztrációhoz kötve, a kiválasztott terméket egyszerűen helyezze a kosárba, majd a vissza a termékhez gombra kattintva tovább folytathatja a vásárlást, ha nem kíván további termékeket vásárolni, akkor a tovább a pénztárhoz gombra kattintva kiválaszthatja az Önnek megfelelő szállítási és fizetési módot, valamint itt tudja megadni számlázási és szállítási címet, amely lehet eltérő is. A felhasználási feltételek elfogadását követően a rendelés befejezése gombbal léphet a rendelés jóváhagyásához, itt ellenőrizheti a rendelt tételt, (vagy tételeket) annak mennyiségét, árát, és a megadott adatokat, ha a kosár tartalma és az adtok is megfelelőek, akkor a rendelés feladása gombbal tudja rendelését leadni. A rendelés beérkezését követően a feldolgozás után e.mailben küldünk rendelés visszaigazolást, amely tartalmazza a szállítási költséggel növelt fizetendő vételárat, és a szállítás várható dátumát.

A vásárolni kívánt termék jellemzőit a konkrét gép vagy tartozék információs oldalából tudhatja meg. A termékek használatát bemutató fotókon, videókon és használati utasításokban olyan tartozékok is láthatóak, amelyek nem tartoznak a termék szállított tartozékainak körébe, Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.

Amennyiben a termékek árának feltüntetésekor minden gondosság ellenére nyilvánvalóan hibás ár kerül megjelenítésre (pl. 0 Ft, 1Ft, vagy a termék piaci árától a feltüntet ár jelentősen eltér), akkor cégünk nem köteles a terméket a hibás áron szállítani, ilyen esetben a megrendelő tájékoztatása mellett kiajánlásra kerül a termék helyes vételára, amennyiben ez a megrendelőnek nem megfelelő, úgy elállhat a szerződéstől.

A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar. Minimális rendelési érték és csomagolási költség nincs.

 • Az áru (k) megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését online áruházunkon keresztül hozzánk eljuttatja.
 • Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk - ez a megrendelés beérkezését követő 0-72 órán belül megtörténik.
 • Nem vállalunk semmilyen felelősséget az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek miatti teljesítetlen megrendelésekért!

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei:

 • Az adatbeviteli hibáknak a rendelés elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök: a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 • Ha utólag veszi észre, hogy tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, akkor ezt kérjük, jelezze az info@onlineszerszam.hu e-mail címen. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

Szállítási feltételek:

GLS Futárszolgálat

A futár nem közvetlenül a feladótól a címzetthez szállítja a csomagot, hanem egy terítőhálózaton keresztül juttatja el, a küldemény bolti átadását követő munkanapon. A szállítás munkanapokon (hétfőtől - péntekig) 8 és 17 óra között történik. A szállítás napján nem határozható meg egy konkrét időpont, mivel a futár több csomaggal címről címre halad.

A futárszolgálat a részére átadott csomag kiszállításával kapcsolatban a csomag átvételét követően a vevő részére egy tájékoztató e-mail-t küld, amelyben jelzi a várható kiszállítási napot. Amennyiben feladott csomag kiszállításával kapcsolatban szeretne egyeztetni, akkor a futárszolgálattól kapott e-mailben szereplő csomagszámra történő hivatkozással tudja azt megtenni a +36 1 802 0265 vagy +36 20 890 0660 telefonszámon.

A futár, ha a megadott címen nem tartózkodik senki, megpróbálja a vevő által megadott telefonon felvenni a kapcsolatot a címzettel. Ha nap közben munkahelyén tartózkodik, akkor célszerű a munkahelyére kérni a szállítást! A csomag (ok) átvétele utánvételes fizetési mód választásakor fizetéshez kötődik (számlát az áruhoz mellékelten megtalálja a csomagoláson belül), tehát a szállítás napján megbízhatja munkatársát is a küldemény átvételével. Ha munkahelyére kéri a szállítást kérjük, hogy a cég, vállalkozás nevét is adja meg.

A megrendelés kiszállítása raktárkészletünkön elérhető termék esetén, akár másnapra is megtörténhet. raktárkészletünkön nem elérhető termékek esetén a várható szállítási idő 2-3 munkanap, amennyiben a rendelt tétel a Robert Bosch kft központi raktárában sem elérhető akkor a várható szállítási időponttal kapcsolatosa telefonon tájékoztatjuk.

GLS CsomagPont

A megrendelőink a kiszállítási értesítést követően kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított. A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. A GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitvatartási idejét.

Méret- és súly korlátok, utánvét limit:

Csomagolási egység
max: 42 cm x 51 cm x 39 cm
max. 20 kg / csomag
maximálisan beszedhető utánvét összeg: 499 999 Ft

Fizetés GLS CsomagPont-on:
- személyes (helyszínen készpénzzel, több üzletben bankkártyát is elfogadnak)
- banki előreutalás (az általunk küldött, díjbekérő adatok alapján)

Fizetés GLS Automata-nál
- személyes (csak bankkártyával)

Fizetési módok:

 • Utánvétellel:

  Utánvételes fizetési mód esetén a csomag átvételekor kell fizetnie a futárnak egy összegben. (Utánvétellel történő fizetés csak Magyarországon belüli címre kért kiszállítás esetén választható.)
 • Előre utalással:

  Ezen fizetési mód választása esetén a rendelés megérkezését követően e-mailben a rendelés visszaigazolásakor adjuk meg a banki átutaláshoz szükséges adatokat. A csomagot a rendelés visszaigazolásban szereplő végösszeg bankszámlánkra történő megérkezését követően adjuk át a futárszolgálat részére. (Külföldi kiszállítás esetén csak az előre utalással történő fizetés választható.)

Fizetési módok:

*(az árak az áfát tartalmazzák)

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

Csomag súly Szállítási díj utánvétellel Szállítási díj előre utalással
0-5 kg 1500.-Ft 1200.-Ft
5,1-10 kg 1700.-Ft 1400.-Ft
10,1-20 kg 2000.-Ft 1700.-Ft
20,1-30 kg 2500.-Ft 2200.-Ft
30,1-40 kg 3000.-Ft 2600.-Ft
40,1-50 kg 3500.-Ft 3000.-Ft
Csomag súly Szállítási díj GLS CsomagPontra utánvétellel Szállítási díj GLS CsomagPontra előre utalással
0-10 kg 1100.-Ft 900.-Ft
10,1-20 kg 1400.-Ft 1200.-Ft

FIGYELEM! Az árak csak Magyarországon belüli szállításra vonatkoznak, külföldi szállítási díjak után érdeklődjön e-mailben.

Attention! The prices only apply to transport within Hungary. Please write an e-mail in case you would like to inquire about transport charges abroad.

ELÁLLÁSI JOG

A fogyasztónak minősülő vevő 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási jog attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

A fogyasztó ha elállási jogával élni kíván, akkor elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:
Levélben: 4026 Debrecen Mester u 2.
Fax-on: 06 52/448-800
e.mailben: info@onlineszerszám.hu

Postai úton történő elállás alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy faxon történő elállás esetén az e-mail illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó elállási szándékát tartalmazó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma. A fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás joghatásai

Ha a fogyasztó eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. A termék visszaküldésének közvetlen költségét a fogyasztó viseli. Utánvétellel, vagy előzőleg írásos bejelentés nélkül visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

A Megrendelő a kifogásaival, panaszaival az alábbi szervezetekhez fordulhat:

Polgármesteri Hivatal Jegyzője
4024 Debrecen, Piac u.20.
Telefon: 0652 511 400, 0652 511 420

Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
4024 Debrecen, Piac u. 54.
Telefon: 0652 507-550, 0652507 585
Kereskedelmi És Iparkamara Békéltető Testülete

A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe:

WebDeb Engine Kft. (4028 Debrecen, Hadházi út 38/A) e-mail: hello@webdeb.hu

Hírek, aktualitások
Hírek, aktualitások
Akciós ajánlatok
Letöltések
Letöltések
Garancia

Hírlevél

Elérhetőségek

Promise Kft., 4026 Debrecen, Mester u. 2.
Telefon:
36 (52) 448 800
Mobil:
36 (20) 311 1995
E-mail:
info@onlineszerszam.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
© 2007-2024 Onlineszerszam Promise Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum WebDeb
dn dn dn dn dn dn dn dn dn
slider
Telefon
06 20 311 1995
Email
info@onlineszerszam.hu
Elérhetőségek