Skil

Szállítási feltételek

A megrendelt árut futárszolgálattal juttatjuk el önhöz.

A futár nem közvetlenül a feladótól a címzetthez szállítja a csomagot, hanem egy terítőhálózaton keresztül juttatja el, a küldemény bolti átadását követő munkanapon. A szállítás munkanapokon (hétfőtől - péntekig) 8 és 17 óra között történik. A szállítás napján nem határozható meg egy konkrét időpont, mivel a futár több csomaggal címről címre halad.

A futárszolgálat a részére átadott csomag kiszállításával kapcsolatban a csomag átvételét követően a vevő részére egy tájékoztató e-mail-t küld, amelyben jelzi a várható kiszállítási napot. Amennyiben feladott csomag kiszállításával kapcsolatban szeretne egyeztetni, akkor a futárszolgálattól kapott e-mailben szereplő csomagszámra történő hivatkozással tudja azt megtenni a 06-1-501-6204 telefonszámon.

A futár, ha a megadott címen nem tartózkodik senki, megpróbálja telefonon felvenni a kapcsolatot a címzettel, amennyiben az megadott telefonszámot.

Ha nap közben munkahelyén tartózkodik, akkor célszerű a munkahelyére kérni a szállítást!

A csomag (ok) átvétele a fizetéshez kötődik (számlát az áruhoz mellékelten megtalálja a csomagoláson belül), tehát a szállítás napján megbízhatja munkatársát is a küldemény átvételével. Ha munkahelyére kéri a szállítást kérjük, hogy a cég, vállalkozás nevét is adja meg.

A megrendelés kiszállítása raktárkészletünkön elérhető termék esetén, akár másnap is megtörténhet. raktárkészletünkön nem elérhető termékek esetén a várható szállítási idő 2-3 munkanap, amennyiben a rendelt tétel a Robert Bosch kft központi raktárában sem elérhető akkor a várható szállítási időponttal kapcsolatosa telefonon tájékoztatjuk.

Fizetési módok:

Utánvétellel: Utánvételes fizetési mód esetén a csomag átvételekor kell fizetnie a futárnak egy összegben. (Utánvétellel történő fizetés csak Magyarországon belüli címre kért kiszállítás esetén választható.)

Előre utalással: Ezen fizetési mód választása esetén a rendelés megérkezését követően e-mailben a rendelés visszaigazolásakor adjuk meg a banki átutaláshoz szükséges adatokat. A csomagot a rendelés visszaigazolásban szereplő végösszeg bankszámlánkra történő megérkezését követően adjuk át a futárszolgálat részére.

(Külföldi kiszállítás esetén csak az előre utalással történő fizetés választható.)

Szállítási díjak:
(az árak az áfát tartalmazzák)

Csomag súly Szállítási díj utánvétellel Szállítási díj előre utalással
0-3 kg 1300.-Ft 900.-Ft
3,1-5 kg 1400.-Ft 1000.-Ft
5,1-10 kg 1500.-Ft 1200.-Ft
10,1-20 kg 1700.-Ft 1400.-Ft
20,1-30 kg 2200.-Ft 1800.-Ft
30,1-40 kg 2600.-Ft 2200.-Ft
40,1-50 kg 3200.-Ft 2800.-Ft

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.
FIGYELEM! Az árak csak Magyarországon belüli szállításra vonatkoznak, külföldi szállítási díjak után érdeklődjön e-mailben.

Attention! The prices only apply to transport within Hungary. Please write an e-mail in case you would like to inquire about transport charges abroad.

Rendelés:

Az Onlineszerszám webáruházon keresztültörténő rendeléshez regisztrációra van szükség. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni, majd a sikeres regisztrációt követően a megadott e.mail cím és jelszó megadásával tud a webáruházba belépni. A vásárolni kívánt termék jellemzőit a konkrét gép vagy tartozék információs oldalából tudhatja meg. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.

Amennyiben a termékek árának feltüntetésekor minden gondosság ellenére nyilvánvalóan hibás ár kerül megjelenítésre (pl. 0 Ft, 1Ft, vagy a termék piaci árától a feltüntet ár jelentősen eltér), akkor cégünk nem köteles a terméket a hibás áron szállítani, ilyen esetben a megrendelő tájékoztatása mellett kiajánlásra kerül a termék helyes vételára, amennyiben ez a megrendelőnek nem megfelelő, úgy elállhat a szerződéstől.

A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.

Minimális rendelési érték és csomagolási költség nincs.

  • Az áru (k) megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését online áruházunkon keresztül hozzánk eljuttatja.
  • Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk - ez a megrendelés beérkezését követő 0-72 órán belül megtörténik.
  • Nem vállalunk semmilyen felelősséget az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek miatti teljesítetlen megrendelésekért!

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei:

  • Az adatbeviteli hibáknak a rendelés elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

a „Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.

  • Ha utólag veszi észre, hogy tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, akkor ezt kérjük, jelezze az info@onlineszerszam.hu e-mail címen. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét e-mailen, vagy faxon jelezheti. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

A 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet értelmében a vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül írásban elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó követelheti a vevőtől az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Utánvétellel, vagy írásos bejelentés nélkül visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Garancia
© 2007-2012 Promise Kft. Minden jog fenntartva WebDeb
nagyító feliratkozás