Garancia Cégadatok Szállítási feltételek Adatvédelmi szabályzat BSG DIY
Dremel
fb fb fb
Hírek
Őszi kerti gépek egy helyről!

Őszi kerti gépek egy helyről!

A kert rendezése, csinosítgatása nem csupán azért fontos, hogy büszkék lehessünk a szép látványra. Az igényes zöld környezet a közérzetünknek is jót tesz, szabadidőnkben jobban esik a kertben tartózkodni, na és persze a tisztább levegőért is sokat tehetünk.

A kertgondozás ősszel sem ér véget, hiszen ilyenkor is akad teendő a fák, bokrok, virágágyások körül. Ezért a különféle kerti gépek, kerti szerszámok vásárlása, a régiek újra cserélése az őszi időszakban is indokolt.

Keresse fel szerszám webáruházunkat bizalommal, és rendelje meg új kerti gépeit az őszi időszakra is! Megéri minket választani, hiszen amellett, hogy minőségi termékeket, márkás szerszámokat kínálunk, nálunk kényelmesen és gyorsan vásárolhat meg akár több dolgot is egyszerre, online.

Lombfúvóra van szükséges, szeretne egy újabb típusú láncfűrészt kipróbálni, sövénynyírót vagy ágvágót vásárolna, magasnyomású mosót rendelne? Rendeljen tőlünk bátran kerti gépeket, és amennyiben kérdése van, kollégáink örömmel segítenek a választásban!
 

Hírek, aktualitások
Hírek, aktualitások
Akciós ajánlatok
Letöltések
Letöltések
Garancia

Hírlevél

Elérhetőségek

Promise Kft., 4026 Debrecen, Mester u. 2.
Telefon:
36 (52) 448 800
Mobil:
36 (20) 311 1995
E-mail:
info@onlineszerszam.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
© 2007-2018 Onlineszerszam Promise Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum WebDeb
Telefon
06 20 311 1995
Email
info@onlineszerszam.hu
Elérhetőségek