Ipari gépek
Barkács gépek
Kerti gépek
Tartozékok
Garancia Cégadatok Szállítási feltételek Adatvédelmi szabályzat BSG DIY
Dremel
36 (52) 448 800
36 (20) 311 1995
fb fb fb
Hírek
Miért jár jól, ha a Bosch excentercsiszolókat választja?

Miért jár jól, ha a Bosch excentercsiszolókat választja?

Bosch webáruházunk a Bosch csiszológépek teljes palettáját forgalmazza. Otthoni barkács, és a legkomolyabb ipari felhasználásra is. Kínálatunkban megtalálja a Bosch rezgő, szalag és excentercsiszolókat is. Mindegyik más feladatra való, nézzük, miért jó a Bosch excentercsiszoló!

Mindegy, hogy csiszolásról vagy polírozásról van szó, legyen fa, műanyag, fém, glettanyag vagy festék, akár sík, akár domború felületek, a Bosch excentrikus csiszolók a legfinomabb csiszolatról gondoskodnak magas csiszolási teljesítmény mellett. Használata nagyobb felületekhez is ajánlott, gyakorlatilag barázdamentes felszínt eredményez finomabb szemcseméretű csiszolólapokkal. A Bosch excentercsiszoló gépek kiváló minőségűek, ami garantálja a megbízható működést és a hosszú élettartamot. Szinte az összes modellnél lehetőség van fordulatszám-előválasztásra, ami még inkább felhasználóbaráttá teszi a gépet. Az excenter csiszolókhoz vásárolhatóak eltérő rugalmasságú tányérok kemény, közepes és puha kivitelben. A csiszolótányérok tépőzáras kialakítása biztosítja a csiszolólapok gyors és egyszerű cseréjét.

Olyan gépet keres, amivel biztosan meg lesz elégedve? A Bosch excentercsiszolók a legmagasabb szintű igényeknek is megfelelnek! Ha további részletekre kíváncsi, keressen minket bizalommal!

Hírek, aktualitások
Hírek, aktualitások
Akciós ajánlatok
Letöltések
Letöltések
Garancia

Hírlevél

Elérhetőségek

Promise Kft., 4026 Debrecen, Mester u. 2.
Telefon:
36 (52) 448 800
Mobil:
36 (20) 311 1995
E-mail:
info@onlineszerszam.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
© 2007-2018 Onlineszerszam Promise Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum WebDeb
Telefon
06 20 311 1995
Email
info@onlineszerszam.hu
Elérhetőségek