Garancia Cégadatok Szállítási feltételek Adatvédelmi szabályzat BSG DIY
Dremel
fb fb fb
Hírek
Mérőszalag helyett válassza a Bosch lézeres távolságmérőt és vízmértéket!

Mérőszalag helyett válassza a Bosch lézeres távolságmérőt és vízmértéket!

Akik az építőiparban dolgoznak vagy lakberendezéssel, illetve belsőépítészettel foglalkoznak, munkájuk során elengedhetetlenek a pontos mérési adatok, hiszen egy centi tévedés is komoly kivitelezési problémát okozhat. Ugyan a mérőszalagok és az automata centik hasznosnak bizonyulnak, az alkalmazásuk során előfordulhat, hogy külső fizikai hatás vagy más tényező miatt nem lesznek pontosak a mért adatok. Ha Önnek fontos munkája során a precizitás, felejtse el a mérőszalagokat, válassza helyettük a Bosch lézeres távolságmérőt és vízmértéket!

A Bosch lézeres távolságmérők a hagyományos mérőeszközökkel szemben maximálisan megbízhatóan működnek akár 40 méterig is, alkalmazásukkal ráadásul jelentős időt és energiát is meg lehet spórolni a mérések során. Korábban nemcsak a mérőszalagok, hanem a ceruza és kockás papír használata is jelentős időt emésztett fel a számítási műveletekkel kapcsolatban, azonban a Bosch lézeres távolságmérők az egyszerűbb művelek kiszámítására is alkalmasak. A Bosch lézeres távolságmérők mellett a korszerű vízmértékek segítik a még pontosabb méréseket, a legegyenetlenebb felületeken is.

Tapasztalja meg az eszközök előnyeit, válassza a Bosch PLR 40C lézeres távolságmérőt és a PLL 5 lézeres vízmértéket, kérdéseivel pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!
 

Hírek, aktualitások
Hírek, aktualitások
Akciós ajánlatok
Letöltések
Letöltések
Garancia

Hírlevél

Elérhetőségek

Promise Kft., 4026 Debrecen, Mester u. 2.
Telefon:
36 (52) 448 800
Mobil:
36 (20) 311 1995
E-mail:
info@onlineszerszam.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
© 2007-2019 Onlineszerszam Promise Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum WebDeb
dn dn dn dn dn dn dn dn dn
slider
Telefon
06 20 311 1995
Email
info@onlineszerszam.hu
Elérhetőségek