Garancia Cégadatok Szállítási feltételek Adatvédelmi szabályzat BSG DIY
Dremel
fb fb fb
Hírek
Bosch vonallézerrel a szintező munka gyerekjáték!

Bosch vonallézerrel a szintező munka gyerekjáték!

A Bosch elhozza Önnek a legmodernebb lézertechnikát, és innovatív szerszámaival, eszközeivel lehetővé teszi, hogy a precíz és pontos mérések, beállítások egyszerűen kivitelezhetőek legyenek. Mindenkivel előfordult már, hogy egy olyan szimpla művelet, mint amilyen egy polc vízszintes felakasztása, kudarcélményt és fejfájást okozott. A Bosch vonallézer használatával mindez már a múlté!

 

A Bosch vonallézer a tökéletes eszköz a szintező munkák precíz megvalósításához. Egyaránt használható dekorációs munkához, felújításhoz, illetve építkezés alkalmával is. A lézervonal egyértelműen kijelöli azokat a szinteket, amik mentén a kívánt tárgyak, falicsempék, polcok, bútorok elnyerik az pontos helyüket.

 

A Bosch vonallézer használata egyszerű, a beállítása nem igényel semmilyen előképzettséget, vagy szaktudást. A készülék a falra vetíti a beállított vonalakat, és maradandó nyom nélkül mutatja meg a rögzítési pontokat.

 

Ha pontosan egy ilyen eszközre van szüksége otthonra, vagy vállalkozásához, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Hírek, aktualitások
Hírek, aktualitások
Akciós ajánlatok
Letöltések
Letöltések
Garancia

Hírlevél

Elérhetőségek

Promise Kft., 4026 Debrecen, Mester u. 2.
Telefon:
36 (52) 448 800
Mobil:
36 (20) 311 1995
E-mail:
info@onlineszerszam.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
© 2007-2020 Onlineszerszam Promise Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum WebDeb
dn dn dn dn dn dn dn dn dn
slider
Telefon
06 20 311 1995
Email
info@onlineszerszam.hu
Elérhetőségek