Garancia Cégadatok Szállítási feltételek Adatvédelmi szabályzat BSG DIY
Dremel
fb fb fb
Hírek
Bosch gérvágóval öröm a barkácsolás és a munkavégzés!

Bosch gérvágóval öröm a barkácsolás és a munkavégzés!

Aki fával dolgozik a munkahelyén, vagy az otthonában, az tudja, hogy mennyire fontosak a minőségi szerszámok, hiszen csakis így válhat egyszerűvé a munkafolyamat. Nem véletlen, hogy e téren az emberek inkább a márkás szerszámokat, eszközöket részesítik előnyben. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, garantáljuk, hogy ideális választásnak fog bizonyulni a Bosch gérvágó!

A Bosch gérvágók magas színvonalat képviselnek, és hosszú élettartammal rendelkeznek, erre pedig már a márkából következtethetnek a vásárlók, hiszen a Bosch élen jár a minőségi szerszámok, munkaeszközök gyártásában. A Bosch gérvágókkal nemcsak a fa egyszerű megmunkálása garantált, hanem a pontosság és precizitás is. Ennek köszönhetően minőségi produktumok készíthetőek otthoni műhelyében és a vállalkozásában egyaránt.

Választékunk igen gazdag a Bosch gérvágókat illetően, így e kategórián belül is bárki megtalálhatja a számára ideális terméket. Bármilyen kérdés merülne fel a Bosch gérvágókkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!
 

Hírek, aktualitások
Hírek, aktualitások
Akciós ajánlatok
Letöltések
Letöltések
Garancia

Hírlevél

Elérhetőségek

Promise Kft., 4026 Debrecen, Mester u. 2.
Telefon:
36 (52) 448 800
Mobil:
36 (20) 311 1995
E-mail:
info@onlineszerszam.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
© 2007-2018 Onlineszerszam Promise Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum WebDeb
Telefon
06 20 311 1995
Email
info@onlineszerszam.hu
Elérhetőségek