Garancia Cégadatok Szállítási feltételek Adatvédelmi szabályzat BSG DIY
Dremel
fb fb fb
44 db találatTermékek rendezése:

Beton és közetfúrás

Bosch SDS-Max betonfúrószárak a legkeményebb betonban is gyors fúrást garantálnak. A négyélű élkiképzés miatt nincs elakadás, illetve a SpeedX betonfúrónak a vasaltbeton sem jelent akadályt. A Max-8x fúrószár 4 élű tömör keményfém fej kialakítása miatt kivételes teljesítményt és a kopásállóságot nyújt vasbeton fúrásánál is. A központosító csúcs segít a fúrás pontos megkezdésében ezzel garantálva a pontos fúratok készítését.

Bosch Uneo betonfúrószár SDS-Quick befogással. Kisméretű furatok, normál dübelezési feladatokhoz 4 és 10 mm között. A keményfém csúcs kemény betonban és falazatban is lehetővé teszi a gyors fúrást. Használható bármely SDS-Quick befogású géphez pl. Bosch Uneo és Bosch Uneo Maxx gépekhez.

Újdonság - SpeedClean Fúrószárak - A pormentes fúrás
A Bosch SpeedClean porelszívással rendelkező fúrószárak lehetővé teszik a pormentes betonfúrást. Mindegyik Bosch SpeedClean fúrószárhoz tartozik egy adapter, ami leegyszerűsíti a csatlakozást a porszívócsőhöz. A nagyobb átmérőjű Bosch SpeedClean fúrószárak (16 mm-től felfelé) 4 élűek, a kisebb átmérők (14 mm-től lefelé) 2 élű szerszámként kaphatók.

Főbb jellemzői:
1.) Elszívó furatok: az optimális anyageltávolítás érdekében a pormentes munkakörnyezethez, további munkák igénye nélkül.
2.) Központosító csúcs betonba fúrt pontos furatokhoz.
3.) Négy keményfém vágóél (16 mm-től): Rendkívül robusztus és agresszív keményfém élek a gyors fúráshoz. Finom minőségű, rendkívül tartós keményfém mely hosszabb élettartamot és jobb kopásállóságot biztosítanak.
A falátörő fúrók 45-80 mm közötti nagy áttörésekhez betonban és falazatban. Különösen alkalmas kábelek, csövek falátvezetésének kialakításához. Üreges fúrókoronák egyrészes kivitelűek a szár és a korona közvetlen csatlakozása miatt közvetlen az erőátvitel. Kifejezetten nagy átmérőjű áttörések előkészítésére 150 mm-ig

A SpeedClean fúrószárak SDS-Plus és SDS-Max befogószárral készülnek. A legjobb eredmény SDS-Plus vagy SDS-Max fúrókalapáccsal és egy "M" osztályú porszívóval érhető el. Válasszon SDS-Plus vagy SDS-Max fúrókalapácsot, helyezze be a SpeedClean üreges fúrószárat, csatlakoztassa az adaptert a porelszívó tömlőhöz, kapcsolja be a porszívót, és kezdjen el fúrni. Munka közben a fúrási por a fúrószár csúcsánál levő furatokon keresztül kerül elszívásra a fúrószáron és a porszívócsőtoldaton keresztül, és további takarítást nem igénylően teszi lehetővé a pormentes fúrást.

Hírlevél

Elérhetőségek

Promise Kft., 4026 Debrecen, Mester u. 2.
Telefon:
36 (52) 448 800
Mobil:
36 (20) 311 1995
E-mail:
info@onlineszerszam.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
© 2007-2022 Onlineszerszam Promise Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum WebDeb
dn dn dn dn dn dn dn dn dn
slider
Telefon
06 20 311 1995
Email
info@onlineszerszam.hu
Elérhetőségek